Dr. Tsega Hailu, a dedicated partner of our organization, visited bedridden patients.

Dr. Tsega Hailu, a dedicated partner of our organization, visited bedridden patients.

๐ŸŒŸ๐Ÿง‘โ€โš•๏ธ Dr. Tsega Hailu, a dedicated #partner of our #organization, visited bedridden #patients. Despite having established her career in #America, Dr. Tsega remains committed to #supporting our organization’s mission. During her visit, she, along with her family and friends, provided medical advice and financial assistance to the patients.

In addition to her direct involvement, Dr. Tsega coordinated a fundraising effort through GlobalGiving and other platforms, raising more than 600,000 Birr. This generous support has made a #significant impact on our work.
We extend our sincere gratitude to Dr. Tsega, her #family, #friends, and #colleagues for their continued #support.

If you would like to learn more about our organization and how you can contribute, please visit our website or follow us on social media

*************************************************************************

๐ŸŒŸ๐Ÿง‘โ€โš•๏ธแ‹ถ/แˆญ แ€แŒ‹ แˆ€แ‹ญแˆ‰ แ‹จแŠ แˆแŒ‹ แ‰แˆซแŠ› แˆ…แˆ™แˆ›แŠ•แŠ• แŒŽแ‰ แŠ˜แ‰ฝแข ๐ŸŒŸ
แŠ‘แˆฎแ‹‹แŠ• แ‰ แˆ€แŒˆแˆจ #แŠ แˆœแˆชแŠซ แ‹ซแ‹ฐแˆจแŒˆแ‰ฝแ‹แŠ“ แ‹จแ‹ตแˆญแŒ…แ‰ณแ‰ฝแŠ• แ‰แˆแ แŠ แŒ‹แˆญ แ‹จแˆ†แŠแ‰ฝแ‹ แ‹ถ/แˆญ แ€แŒ‹ แˆˆแ‹ตแˆญแŒ…แ‰ฑ แ‰ฐแˆแ‹•แŠฎ แ‹ซแˆ‹แ‰ตแŠ• แ‰แˆญแŒ แŠแŠแ‰ต แ‰ แ‹ตแŒ‹แˆš แŠ แˆณแ‹ญแ‰ณแˆˆแ‰ฝแข แ‹จแŠ แˆแŒ‹ แ‰แˆซแŠ› #แˆ…แˆ™แˆ›แŠ•แŠ• แŠจแ‰คแ‰ฐแˆฐแ‰ฆแ‰ฟแŠ“ แ‹ˆแ‹ณแŒ†แ‰ฟ แŒ‹แˆญ แ‰ แˆ˜แˆ†แŠ• แŒ‰แ‰ฅแŠแ‰ต แ‰ แˆ›แ‹ตแˆจแŒ แˆˆแˆ…แˆ™แˆ›แŠ‘ แ‹จแˆ…แŠญแˆแŠ“ แˆแŠญแˆญ แŠฅแŠ•แ‹ฒแˆแˆ แ‹จแŒˆแŠ•แ‹˜แ‰ฅ แ‹ตแŒ‹แ แŠ แ‹ตแˆญแŒ‹แˆˆแ‰ฝแข แŠจแ‹šแˆ… แ‰ฃแˆปแŒˆแˆญ แ‹ถ/แˆญ แ€แŒ‹ #แ‰ แŒแˆŽแ‰ฃแˆแŒŠแ‰ชแŠ•แŒ แŠฅแŠ“ แ‰ แˆŒแˆŽแ‰ฝ แˆ˜แ‹ตแˆจแŠฎแ‰ฝ แ‰คแ‰ฐแˆฐแ‰ฆแ‰ฟแŠ•แฃ แŒ“แ‹ฐแŠžแ‰ฟแŠ• แŠฅแŠ“ แ‹จแˆตแˆซ แ‰ฃแˆแ‹ฐแˆจแ‰ฆแ‰ฟแŠ• แ‰ แˆ›แˆตแ‰ฐแ‰ฃแ‰ แˆญ แŠจ600 แˆบ แ‰ฅแˆญ แ‰ แˆ‹แ‹ญ แ‹ตแŒ‹แ แŠ แ‹ตแˆญแŒ‹แˆˆแ‰ฝแข แˆˆแ‹ถ/แˆญ แ€แŒ‹ แŠฅแŠ“ แ‹ˆแ‹ณแŒ†แ‰ฟ แˆแˆ‰ #แˆแ‰ฃแ‹Š_แˆแˆตแŒ‹แŠ“แ‰ฝแŠ•แŠ•_แŠฅแŠ“แ‰€แˆญแ‰ฃแˆˆแŠ•แข
แˆตแˆˆ แ‹ตแˆญแŒ…แ‰ณแ‰ฝแŠ• แŠฅแŠ“ แ‰ฐแˆแŠฅแŠณแ‰ฝแŠ•แŠ• แŠฅแŠ•แ‹ดแ‰ต แˆ˜แ‹ฐแŒˆแ แŠฅแŠ•แ‹ฐแˆšแ‰ฝแˆ‰ แ‹จแ‰ แˆˆแŒ  แˆ˜แˆจแŒƒ แˆˆแˆ›แŒแŠ˜แ‰ต แ‹ตแˆจ-แŒˆแŒปแ‰ฝแŠ•แŠ• แ‹ญแŒŽแ‰ฅแŠ™ แ‹ˆแ‹ญแˆ แ‰ แˆ›แˆ…แ‰ แˆซแ‹Š แˆšแ‹ฒแ‹ซ แˆ‹แ‹ญ แ‹ญแŠจแ‰ฐแˆ‰แŠ•แข

Add a Comment

Your email address will not be published.